HTML

Hattrick Foci

Blog a Hattrick online focimenedzser-játék magyar játékosainak élő focieseményeiről.

Friss topikok

2010.07.19. 18:42 helci

XX. HT-Foci Szeged

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

frantisekdarko bejegyzése a fórumról:

Sziasztok!

Augusztus idusán várunk mindenkit szeretettel egy kis ismerkedésre, jókedvre, nameg, focira, kis hazánk legdélibb nagyvárosában, a paprikás Szögedön!

A helyszín: Városi Teniszklub, 6726 Szeged, Derkovits fasor 5. - (http://shp.hu/hpc/web.php?a=szeged-kegeln&o=b...FKWaD)

Megközelítés: (http://www.szkt.hu/page.fcgi?rx=&item=&nyelv=...pe=21) - később részletesen. Parkolási lehetőség a helyszínen és a szállásoknál egyaránt, a díjszabás nem vészes.

Az időpont: augusztus 14. - megközelítőleg 10 óra magasságában kezdenénk, hogy messziről is ideérhessenek. Bár ezt kiküszöbölendő, meg lesz adva néhány szálláslehetőség elérhetősége, ahol a távolabbról érkezők pihenhetnek rá a focira előző este!

A nevezési díj: 9000 Ft, ám egy barbatrükkel, amely csapatok részt vesznek a július 17-i focin is, azok 1000 Ft-tal kevesebbet kell, hogy ide fizessenek.

A lebonyolítás: mindenképpen nyílt, tehát nem meghívásos a torna, az egész országból, sőt, az országhatáron túlról is várunk jelentkezőket. Egyelőre 12 csapattal számolunk, pesszimistán, akik elférnének két pályán. De, szükség esetén, és, remélem, lesz is rá igény, egy harmadik pályát is be tudunk vonni a buliba.

Ezen kívül profi bírák lesznek, a helyi BLASZ-ból (http://www.jatebajnoksag.hu/) szerződtetve, egyben az itt foglalt szabályokkal fog futni a verseny!

A nyeremények: valószínűleg valamivel több pénzt szedünk majd (de ne gondoljatok őrült összegre), amiből a helyezettek oklevelet, esetleg kupát, de mindenképpen tálca söröket nyernek!

A szervezők: a főszervező Pistuko (3886636) barátom, aki a pályát szerezte, és számolni is ő fog. Technikai és kevésbé technikai észrevételekkel, javaslatokkal, kérésekkel engem (7176996) keressetek. Ez vagyok én: (http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID...50107), meg ez: (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000...94984). Aki szépen kéri, annak telefonszámot is adok!

A szálláslehetőség: ezen időpontot több okból választottuk. Elsősorban amiatt, hogy a következő két hétben egyrészt augusztus 20-a, másrészt a szegedi diákélet nyári csúcseseménye, a SZIN (http://szin.org/) foglal helyet, így ez maradt. Szeptemberben pedig a kollégiumok kezdenek újra megtelni - ezért ajánlom elsősorban a kollégiumokat szálláshelyül, hisz 14-én még üresek, és, viszonylag, olcsók. A továbbiakban tőlem és szervezőtársamtól lesznek különböző lehetőségek vadászva (amit egyébként önként is végre lehet hajtani a gugli segítségével - előre jelzem, én sem ismerem Szegedet behatóbban, sőt, még a meghirdetett pályán sem voltam), amiket itt fogok folyamatosan frissíteni. Javaslom minél előbb lefoglalni a majdani helyet, mert közben egy egész nyaras program, a Szegedi Szabadtéri Játékok (http://www.szegediszabadteri.hu/) is fut, ami turisták egész hadát jelenti, akik, értelemszerűen, szintén szállnak valahol.

Egyéb:

- az esemény le lesz kommunikálva a mentőszolgálattal, akik körülbelül 1,3 perc alatt kint tudnak lenni a helyszínen, ha szükséges.
- a főzési lehetőségnek még nem néztünk utána, de ha van, akkor szívesen vállalom, hogy felveszek rendeléseket hozzávalókra, amiket a később érkező értők főznek/sütnek meg (magam nem vagyok egy Kovács Lázár). De ettől függetlenül remek pizzaszállító szolgálat működik a városban éjt nappallá téve.
- a vásárlási lehetőségnek sem néztem még utána, de felteszem, hogy van a közelben, lévén, Újszeged még nem külváros.
- magam ugyan nem fotózok, de szívesen látok lelkeseket, akik igen! Az mindig jó móka! :)

Első körben ennyi. Ja, és szlogenünk: miért jobbak a szegedi nők? Azért, mert nem azt mondják, "még egyszer", hanem azt, hogy "még öccör"! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr732161805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása