HTML

Hattrick Foci

Blog a Hattrick online focimenedzser-játék magyar játékosainak élő focieseményeiről.

Friss topikok

2010.07.08. 11:48 helci

XIX. HT-Foci Budapest

 

 Helyszín:
1138 Budapest, Újpalotai út 13.
Borítás: Műfű (szabadtéri)
Időpont: 2010 július 17. 9-18h

 

 

3 db műfüves pályán fog folyni a versengés, 5+1 fős csapatokkal, az alábbi szabályokkal:

1) Bedobásnál lehet dobni illetve rúgni is. A bíró kérésre 3 méterre küldi a védekező játékost;
2) Semmilyen fajta bedobást/berúgást nem foghat meg a kapus kézzel, mert hazaadásnak minősül, közvetett szabadrúgás jár érte. (Kivéve persze, ha az ellenfél végzi el...)
3) Semmilyen fajta bedobásból/berúgásból (oldalvonalról) nem születhet közvetlenül gól, csak akkor ha érinti valaki.
4) A kapus a büntetőterületen belül kézzel megfoghatja a labdát, de szándékos hazaadásnál nem. Ha ezt teszi, azt közvetett szabadrúgást von maga után arról a helyről, ahol megfogta a labdát.
5) Kapuskirúgásnál és kidobásnál is akkor van játékban a labda, ha elhagyja a büntetőterületet.
6) Ha játékban marad a labda, a kapus gólt dobhat vagy rúghat.
7) 2 perces kiállítás jár: utolsó emberes szabálytalanságnál, gólhelyzetben szabálytalankodásnál, szándékos kezezésnél, durva sérülést okozó/veszélyét rejtő faultnál.
8) becsúszás nincs, becsúszás után közvetett szabadrúgás, természetesen nem számít becsúszásnak ha pl. labdát ment a játékos úgy, hogy körülötte nincs senki.
9) A kapus becsúszhat a büntetőterületen belül, ha faultol belőle akkor természetesen az büntető;
10) A kapus minden esetben átdobhatja a labdát a felezővonalon.
11) Kirúgásból és középkezdésből is közvetlenül gól érhető el, kapus által játékba hozásnál (ami kirúgás és kidobás is lehet) pedig csak kirúgásból lehet gól, kidobásból nem.
12) A kapusról is van szöglet, a védekező játékos a büntetőterületet jelző vonalra állhat legközelebb;
13) A közvetlen szabadrúgás esetén a sorfal 3 méterre álljon, kérésre a bíró kiméri, ekkor sípra megy tovább a játék. ha nem kérik ki akkor sem lehet közvetlenül a labda előtt senki.
14) A kapus kézzel és lábbal is játékba hozhatja a labdát (ha elhagyja a büntetőterületet).
15) Pontegyenlőség esetén a döntő paraméterek sorrendje:

1. egymás elleni eredmény
2. gólkülönbség
3. több rúgott gól
4. több győzelem
0. Utinak rúgott több gól

 

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel:

Belváros felől:
M3-as metró. Leszállás a Gyöngyösi útnál. Séta...

vagy

Szálljunk fel az M3-as metróra a Nyugati pu. megállónál, majd 3 megálló megtétele után az Árpád hídnál szálljunk át a metróról, a 120-as buszra, (melynek ez az egyik végállomása) mellyel utazzunk 6 megállót, a Kámfor utcai megállóig. Itt a buszról leszállva 2 perces sétával juthatunk el a sporttelepig.

Újpest-központ felől: Szálljunk fel a 120-as buszra, mellyel utazzunk 9 megállót, a Szekszárdi úti megállóig. Itt a buszról leszállva 1 perces sétával juthatunk el a sporttelepig.

Autóval:

Nyugati tér felől: A Váci úton induljunk el a Lehel tér irányába, majd a Váci úton folytatva utunkat, haladjunk el a bal oldalon található Duna Plaza mellett, ezután a Váci út jobb oldalán található Bánki Donát középiskola épülete előtt forduljunk jobbra a Szekszárdi útra, majd azon haladjunk egészen az Új Palotai útig, ott forduljunk jobbra, innen kb. 80m megtétele után jutunk el a sporttelep személyi bejáratához.

Újpest-központ felől: Az Árpád úton induljunk el a Duna irányába, majd forduljunk balra a Váci útra, A Tesco után a híd alatt áthaladva az első lámpás kereszteződésnél balra fordulva a Szekszárdi úton az Új Palotai útnál jobbra fordulva kb. 80m re található a sporttelep személyi bejárata.

Nevezések:

1. V.70
2. V.38
3. JéCs FC & Gyghk
4. HTO
5. Foci.hu
6. Gy-M-S
7. Tyúkászok
8. Sör&Késdobáló
9. Isteni (átlag felett)
10. Nyugat
11. Kelet I
12. Fradi FED *
13. Csüggedés Torna Egylet
14. HT-Slovakia
15. NRCS
16. ÚVMFGY
17. Kelet II
18. Twister
19. ProEvo
20. Trageds (SK)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hattrickfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr992138210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bsteve 2010.07.08. 13:48:53

Hattrick forevá :D

meg az öltöny mezes gorilla a focipályán:
www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8

andrew76 2010.07.19. 20:07:00

Milyen is volt az első (fél) IRL HT torna élményem?

Egy szóval: Fantasztikus.

Hosszabban:

Red Tom invitálására beléptem a Kédobáló fedbe, ahol rövidesen a tornára való nevezés is szóba került. Ugyan a tornán való részvételem kérdésesé vált fogorvosi kezelés miatt, végül délutánra megérkeztem, ahol már várt a csapat. Élőben találkozhattam a csapat többi tagjával, akikkel eddig csak a fórumon beszélgettünk, vagy még ott sem. Megismertem a magyar HT néhány emblematikus egyéniségét. Sajnos még így se sikerült mindenkivel találkoznom. A csapat ugyan nem a végső győzelemért hajtott délután, de számomra nem is ez volt a lényeg. Együtt lehettem sok olyan emberrel akiket a neten ismertem meg.
A torna hangulata fantasztikus volt, a torna óta folyamatosan jönnek elő az élmények. Sokadszorra nézem végig a képeket, videokat, amik a tornáról készültek.
Ennek a csapatnak sok ilyen rendezvényre van szüksége, mert ez is erősíti a közösség egységét.
süti beállítások módosítása